Блог

Як запланувати та обрати якісну терасу для вашого дому?

Друзі, привіт усім! 

У тебе є мрія - власний будинок? Напевно є, раз тебе, шановний читачу, онлайн стежки привели сюди, у блог майстра, який збудував не один енергоефективний каркасний будинок у США та Україні. Можливо, у тебе навіть є план будівництва, а в мріях ти вже п’єш каву на затишній терасі, споглядаючи красу весняного ранку? До речі, про терасу. Якою вона в тебе буде?

Це не таке вже й просте запитання, і я далі спробую пояснити, чому. Зазвичай, забудовники-початківці доволі прискіпливо обирають матеріали стін, фундамент, опалення, а тераси, навіси, веранди залишають на кінець. Мовляв, в них немає нічого особливого.

Весняні ранки з філіжанкою кави на затишній терасі власного будинку - напевно про це мріє кожен.

Не секрет, що в США тераси - це окрема індустрія, я не побоюсь цього слова і скажу, що це - вид мистецтва! Це те місце де хочеться проводити час, випити філіжанку кави, посидіти з близькими, відпочити після важкого дня або ж просто сховатися від спекотного сонця або проливного дощу!

Тераси бувають відкриті, закриті, заскленні, такі, які мають сонце захист і багато інших. Мав можливість працюючи в США будувати кілька терас і саме звідти почерпнув неоціненний досвід, який зараз використовую в нас в Україні.

Компанія Karkasdim.com.ua виготовляє тераси у Львові на замовлення будь-якої складності! 

Для будівництва терас у Львові ми використовуємо особливі засоби, а саме:

- спеціальні терасні метизи європейських та американських виробників. 

- професійне обладнання для монтажу терасної дошки

- терасну дошку різних конфігурацій: термососна, модрина, полімерна

- захисні пропитки на основі натурального меду та бджолиного воску.

Але професіоналізм майстра - це не лише його минулі проекти, а й постійне вдосконалення і навчання. Я намагаюся вчитися у найкращих, і останнім приємним відкриттям для мене стала компанія Daxwood, співпрацю з якою ми розпочнемо вже зовсім скоро.

Скажу відверто - послугою (чи продуктом) компанії KarkasDaim.com.ua, яку я заснував після повернення із США, є не так каркасний дім, як затишок і комфорт замовника. Ми беремо на себе повний цикл будівництва: замовникові залишається розставити меблі та організувати вечірку на честь новосілля. І тераси є одним з важливих елементів затишку, який ми даруємо. Коли ми будуємо дім, робимо це з найкращих матеріалів і згідно всіх будівельних норм каркасного будівництва у США, адже там ці технології вже давно відпрацьовані і перевірені. Але якось нелогічно виглядатиме  якісний каркасник і не до кінця продумана тераса. Ми хочемо заповнити цей пробіл. І запропонувати вам тераси, які прослужать довго і принесуть незабутні враження для всієї родини.

Залишились запитання? Пишіть або телефонуйте.


Популярні статті

Приєднуйтесь